Webmaster voor de zaak-logo-Etienne-Martens

Het belang van goede foto’s

Het gezegde “Een foto zegt meer dan duizend woorden” is echt waar. Afbeeldingen trekken de aandacht en tonen perfect aan wat er bedoeld wordt. Bezoekers beoordelen een pagina in een fractie van een seconde. Dus kan men beter de aandacht van de bezoekers op uw website vangen met goede foto’s en zorgen dat ze geïnteresseerd blijven door goede webteksten.

Wij fotograferen evenementen, personen, producten, interieurs en maken reportages met de nadruk op sterke visuals. Beelden die meteen aanspreken en impact hebben.

Professioneel

  • Wij verzorgen zakelijke impressies voor uw website, drukwerk, huisstijl, social media, brochure en/of persdiensten. Op locatie of in een studio.
  • We doen dat voornamelijk voor ZZP’ers en het MKB.
  • Wij leveren topkwaliteit in elk gewenst formaat en kleurprofiel.

De juiste sfeer

Uw werkomgeving kan als decor dienen maar we beschikken ook over diverse neutrale achtergrondsystemen. Uw foto's kunnen ook vrijstaand gemaakt worden al dan niet in combinatie met andere beeldbewerkingen.

Uw fotograaf

Boyd Brian Smith is zelfstandig fotograaf sinds 1994.

In de foto-journalistiek heeft hij geleerd om onder druk van snelle deadlines te werken. Hier heeft hij zich de kunst eigen gemaakt om op een snelle manier de essentie van het onderwerp in beeld te brengen. Een eigenschap die later veelvuldig van pas blijkt te komen.

Zijn wijze van fotograferen met originele standpunten en creatieve invalshoeken maken zijn foto´s onderscheidend. Sfeer, emotie, en creativiteit blijven de ingrediënten voor een geslaagde foto. Veelvuldig wordt er door diverse opdrachtgevers een beroep op hem gedaan om onderwerpen op zijn manier te fotograferen. In diverse magazines, tijdschriften, folders, brochures, websites en jaarverslagen komen we zijn foto´s tegen.

Het fotograferen van mensen loopt als een rode draad door zijn fotografie heen. Portretten van mensen, reportages over mensen, events voor mensen, reclamecampagnes met mensen.

Voor elke opdracht (en budget) de juiste fotograaf.

Informatie aanvragen

Etienne Martens

Das is ook wat... Je huurt een Ford maar krijgt een Mercedes 😎

by Etienne Martens

Kantoor: 
Westelijke Parallelweg 50
Zwijndrecht

Postadres:
Weerdestein 31
3328MJ  Dordrecht

etienne@webmastervoordezaak.nl

Tel  : 078 82 00 368  
Mob : 06 514 625 04
KvK  : 244 923 66 
BTW : NL180734453B01
IBAN : NL39ABNA0495532894
---------------------