Webmaster voor de zaak-logo-Etienne-Martens

Technisch onderhoud

Het technisch onderhoud vormt de basis van onze dienstverlening.

Zonder technisch onderhoud is het niet de vraag of uw website gehacked gaat worden, maar wanneer!

Uw website is geschreven met de programmeertaal PHP. Middels HTML5 communiceert de website met (verschillende versies) webbrowsers zoals Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, FireFox, Opera, Safari, etc.

De vormgeving, het design, kleuren en lettertypen worden bepaald door CSS3. En ook de server(s) van de webhoster bevat software (bv. Apache). Al die verschillende software moet goed met elkaar kunnen blijven samenwerken.

Updates

Definitie ‘update’: vernieuwde of geactualiseerde versie

Een update wordt meestal uitgebracht om ontoelaatbare tekortkomingen, zoals bugs (programmeerfoutjes) of beveiligingsrisico’s te herstellen of om een klein deel van het programma te wijzigen. Updates worden ook uitgebracht om de goede samenwerking met andere software te bevorderen. Updates komen regelmatig beschikbaar.

Met een technisch onderhoud abonnement of webmaster overeenkomst verwerken we automatisch alle noodzakelijke updates!

Updates zijn meestal te herkennen aan het feit dat het tweede getal van het versienummer met 1 verhoogd wordt. Bijvoorbeeld van 1.1 naar 1.2 of zoals bij Joomla van 2.5.14 naar 2.5.15

Informatie aanvragen

Upgraden (ook wel migreren)

Definitie ‘upgrade’: op een hoger niveau brengen

Een upgrade brengt grotere veranderingen met zich mee zoals volledig nieuwe functionaliteiten en een nieuwe gebruikers interface.
Bij een upgrade verhoogt normaal het eerste getal van het versienummer en wordt het tweede getal terug op 0 gezet. Bijvoorbeeld van 1.5 naar 2.0 of zoals bij Joomla van 2.5 naar 3.5 (Tweede helft 2014)

Upgrades zijn arbeidsintensief omdat o.a. goed gekeken moet worden naar alle componenten en extensies van een website. Upgrades verschijnen eens per twee jaar terwijl het soms voorkomt dat er meerdere Updates per maand beschikbaar komen.

Als uw website een upgrade nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u een Joomla 1.5 website heeft of omdat uw website ouder is dan 2,5 jaar is het wellicht tijd voor een nieuwe.

Informatie aanvragen

Etienne Martens

Das is ook wat... Je huurt een Ford maar krijgt een Mercedes 😎

by Etienne Martens

Kantoor: 
Westelijke Parallelweg 50
Zwijndrecht

Postadres:
Weerdestein 31
3328MJ  Dordrecht

etienne@webmastervoordezaak.nl

Tel  : 078 82 00 368  
Mob : 06 514 625 04
KvK  : 244 923 66 
BTW : NL180734453B01
IBAN : NL39ABNA0495532894
---------------------