Webmasterovereenkomst

Met een all-in webmasterovereenkomst besteed je alle voorkomende werkzaamheden aan je website aan ons uit.


Etienne Martens
Webmaster

Het belang van een webmaster wordt duidelijk nadat de website online is gezet. Wij zorgen ervoor dat de website veilig blijft en goed functioneert op ieder formaat beeldscherm. Alle updates worden door ons tijdig uitgevoerd zodat een website niet kan verouderen. Klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken over het technische gedoe. Wel hebben we graag regelmatig contact met elkaar. Zo blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun branche en weten we wat er speelt bij de doelgroepen van onze klanten. Deze informatie komt voor ons van pas om de website te actualiseren en interessant te houden voor bezoekers.

De webmasterovereenkomst kan bestaan uit:

  • Registratie domeinnamen
  • Professionele webhosting
  • Technisch onderhoud
  • Inhoudelijk onderhoud
  • Licentiekosten
  • Beeldbewerking
  • Support en advies

"Alle updates worden door ons tijdig uitgevoerd zodat een website niet kan verouderen."

Periodieke kosten

Door de kosten voor onze professionele software en de licentiekosten te verdelen over de tientallen websites die wij in beheer hebben, kunnen wij de jaarlijkse kosten voor elke klant zo laag mogelijk houden.
De totale kosten kunnen individueel wel verschillen, deze zijn onder andere afhankelijk van de omvang van de website en de gewenste functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een component voor formulieren of een betaalmogelijkheid op de website.

Factureren doen we jaarlijks, maar in overleg kan dit ook in termijnen. Periodieke facturen kun je bijvoorbeeld elke maand, per kwartaal of per half jaar ontvangen.

NIEUW! Lowbudget webpakket

Niet elke ondernemer heeft een ingewikkelde website op maat nodig, met allerlei toeters en bellen. Soms heb je een website maar tijdelijk nodig of volstaat een eenvoudige uitvoering. Wij ontwikkelen deze websites natuurlijk wel met een solide basis waarbij het altijd mogelijk blijft om in de toekomst verder uit te breiden.