Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De term SEO staat voor 'Search Engine Optimization', in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. SEO is een verzameling van technieken, gericht op het optimaliseren van je website voor de vindbaarheid in Google.

Wij doen meer dan standaard SEO

Maken we Google blij?

Met de PWT SEO extensie schrijf je artikelen waar Google blij van wordt. Test met een zoekwoord of zoekterm de SEO-score van de gehele pagina. De extensie geeft je inzicht en suggesties waarmee uw SEO-score relatief eenvoudig is te verbeteren.

Optimaliseren

Deze extensie laat je zien (in real-time) hoe de betreffende pagina eruit gaat zien in de Google zoekresultaten. Het is eenvoudig de weergave in de zoekresultaten aantrekkelijker te maken door bijvoorbeeld de titel te passen in een wervende zin. Je bekijkt direct het resultaat.

Delen naar social media

Voor het delen van de pagina naar Facebook, Twitter en Google kan, specifiek per platform, exact worden ingesteld welke afbeelding, titel en beschrijving moet worden meegezonden. (Open Graph Protocol) Berichten op social media zien er voortaan verzorgd en aantrekkelijk uit, hiermee trek je meer bezoekers.

Overzichtelijk

Handig: de SEO-score staat overzichtelijk op één pagina met trefwoorden. Voor jouw webmaster biedt de extensie een overzicht van alle inhoud met de gekozen zoekwoorden en toont het de werkelijke score van alle pagina’s. Dat is niet alleen gemakkelijk bij het optimaliseren van bestaande webpagina’s, maar het geeft ook handvatten voor het realiseren van nieuwe pagina’s.

NIEUW! Lowbudget webpakket

Niet elke ondernemer heeft een ingewikkelde website op maat nodig, met allerlei toeters en bellen. Soms heb je een website maar tijdelijk nodig of volstaat een eenvoudige uitvoering. Wij ontwikkelen deze websites natuurlijk wel met een solide basis waarbij het altijd mogelijk blijft om in de toekomst verder uit te breiden.