"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

De specialisten

Etienne Martens

Eigenaar | webmaster


De sterkste troeven van Etienne zijn betrokkenheid, oprechte interesse, oog voor het belang van zijn klanten en het streven naar 100% klanttevredenheid! Hij zet jouw behoeftes om in effectieve oplossingen.

Meer info

Hilko Heilema

Amazon specialist 


Hilko is als beheerder van de 5 Europese Amazon webshops o.a. verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de dagelijkse klantenservice (in 5 talen).

Meer info

Heleen Versprille

Tekstschrijver | SEO


Heleen schrijft professionele teksten voor opdrachtgevers. Denk aan teksten die online gebruikt worden voor websites, nieuwsbrieven, blogberichten en sociale media.

Meer info

Mark Isarin

Fotografie


Het vangen van bijzonder licht is het handelsmerk van Mark en altijd terug te vinden in zijn werk. Dat werk bestaat o.a. uit het maken van portretten, websitefotografie, bedrijfsreportages fine-art.

Meer info

Astrid Honcoop

Grafisch ontwerper


In haar werk combineert Astrid haar passie voor beeld en kleur met kennis van effectieve communicatie. Astrid is een kei in DTP-werk en helpt ondernemers met de juiste uitstraling van hun bedrijf.

Meer info

Roy Brand

IT specialist


Roy is IT-specialist. Van het installeren van Office 365 tot het oplossen van allerlei complexe vraagstukken op het gebied van jouw IT-omgeving. Ook levert hij technische support en biedt hij hulp bij vragen op afstand.

Meer info