Skip to main content

Handige websites

Nuttige, leuke, spraakmakende, mooie en succesvolle websites. Er zijn er zoveel dat we door de bomen het bos niet meer zien. Hieronder vindt u, vanuit mijn persoonlijke interesse, een (groeiend) overzicht.

Mollie payment service provider

Verwerk o.a. iDeal betalingen via uw website en/of webwinkel. Bij Mollie kost dat slechts € 0.29 per transactie, zonder maandelijkse kosten. U heeft uw geld de volgende dag al op uw rekening. Als Mollie reseller ben ik in staat elke gewenste koppeling te realiseren.

Online facuratie

Van offerte naar factuur of periodieke factuur, inclusief het beheren van contacten. Ik verstuur mijn offertes, facturen (soms een herinnering) als sinds 2010 met MoneyBird. Voornamelijk als pdf via e-mail, maar ook via de post is mogelijk.

Amazon - De grootste webwinkel van Europa

Heb jij producten op voorraad en ben je in staat deze binnen 24uur in te pakken en te versturen? Dan kunnen wij je dagelijks betaalde orders kant-en-klaar aanleveren! In 2015 zijn wij begonnen met verkopen van enkele duizenden producten die, via onze dropshipment-leveranciers, dagelijks, hun weg vinden naar consumenten uit alle landen in Europa.

Charlotteslaw.nl

Juridische kwesties m.b.t. websites. Denk maar eens aan het ontvangen van spookfacturen voor vage domeinnaam registraties. Auteursrechten? Mag je zomaar afbeeldingen van het internet afhalen en op jouw website zetten? (nee)

Bel-me-niet Register

Het Bel-me-niet Register stelt zich tot doel om irritatie over ongevraagde telemarketing te verminderen. Consumenten en bepaalde bedrijven zoals vennootschappen onder firma, maatschappen en eenmanszaken kunnen hun telefoonnummer(s) inschrijven in het Bel-me-niet Register. Daarna mogen bedrijven hen niet meer telefonisch benaderen voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden.