Etienne Martens

In 2010 startte Etienne Martens met zijn eigen internetbedrijf Bluepoint eCommerce. Als specialist heeft hij een regionale klantenkring opgebouwd waar hij alle werkzaamheden voor verricht die bij een moderne website komen kijken.

Veel bedrijven en ondernemers besteden hun kostbare tijd namelijk liever aan hun eigen zaken of het ontbreekt hen aan kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan. Etienne begrijpt dit als geen ander. Hij levert een totaalpakket aan diensten en producten waar hij klanten een hoop werk en zorgen mee uit handen neemt.

Veel ondernemers vertrouwen op hun boekhouder. Hij denkt met hen mee, geeft goed advies en neemt lastige of specialistische taken van hen over. Een goede boekhouder is de investering meer dan waard: hij bespaart niet alleen geld maar levert ook geld op.

Hetzelfde principe is ook van toepassing op een goede webmaster met hart voor jouw zaak. Etienne realiseert en optimaliseert websites zodat ze maximaal rendement opleveren. Zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken, kun je online succesvol zijn.

De sterkste troeven van Etienne zijn betrokkenheid, oprechte interesse, oog voor het belang van zijn klanten en het streven naar 100% klanttevredenheid!

Dankzij een groot netwerk van specialisten waar Etienne regelmatig mee samenwerkt, kan Bluepoint eCommerce alle benodigde diensten en producten op maat leveren. Van fotografie en beeldbewerking tot teksten (SEO) en vertalingen. Ook voor grafisch design en small-business ICT bent u bij ons aan het juiste adres.

En? Hoe is het met jou?

Heb je vragen over je eigen website, wil je meer informatie of gewoon eens sparren met Etienne over de mogelijkheden?